Media/bloggare


 

Ny Bloggarehttp://madeleineilmrud.se/?s=na14

Annorlunda Familjen

”Jag älskar den här produkten och kommer fortsätta med den även när amningssvettningarna gett med sig. Man vet liksom att man alltid kommer lukta bra, slippa svettningar och alltid känner sig fräsch. Tänk er innan man går ut på krogen eller på middag. Man kanske dansar och det blir varmt, ni vet hur varmt och klibbigt det kan bli i både ansiktet och på kroppen. Sminket kletas ut och man ser allmänt flottig ut. Om man sprayar sig med Na14 innan så har man ju löser det problemet! Är helt övertygad om att den här produkten kommer att ligga i varje makeupartist sminkväska när de kommit underfull med att det finns. Eller i varje kvinna och mans badrumsskåp! Jag har det med mig i handväskan överallt, frågar alla känner om de har provat det här haha 🙂 Och hejdå illaluktande skor och fötter, jag sprayar ner allt och vips så försvinner lukten!”

 

Läs mer på bloggen Matilda Berlin

 

”- Innehåller inget dåligt (som nämnt)
Svider inte när man applicerar! Än en gång: STOR TUMMEN UPP! Alla som testat Absolut torr i nyrakade armhålor direkt efter en dusch vet precis vad jag talar om. Alltså fyyy för den kliande, svidande känslan!! Förstå att det tog emot första gången jag dabbade på NA14 efter kvällsduschen, haha! Men det kom inte en enda tinglade känsla =)
– Finns som både dabb (deo) och spray <— Kommer framför allt använda sprayen nu när min behandling stegvis mattas av
Torkar snabbt!
Fungerar riktigt bra!”

 

 

Matilda Berlin Bloggar

 

Agneta Elmegård, Aftonbladet

Svensktillverkad deodorant som jobbar med ett lågt ph-värde för att hålla den dåliga lukten borta och för att bakterierna inte ska få tillfälle att växa till sig. Godkänd av Allergiförbundet. Den här deodoranten är en riktig hit och jag hade med den till Seychellerna i våras för att testa den i extremväder. Fungerade väldigt bra. Finns både som spray och i puderform. Närproducerad dessutom. Gillar!

 

http://www.aftonbladet.se/tester/article23074570.ab?teaser=true&refpartner=aftonbladet_plus_mejl_SPABPlus_Vecka272016_Nyhetsbrev

http://www.corren.se/nyheter/linkoping/hans-uppfinning-stoppar-din-svettdoft-om4197328.aspx

”Det Svenska Patentverket (PRV) har tagit beslut att bevilja patent på den för NA14 specifika deodorantsammansättningen, där deodorantsammansättningen är helt fri från aluminium, alkohol och oljor.”

26 juni  SondagNY-header-995x190  ett test av GIFTFRIA DEODORANTER .

Aftonbladet testade 20 st Deo 3 st kom i topp på 5 + där NA14 är en av dessa.  ”Den här Deon är supereffektiv ”

 

hkcbildAftonbladet söndag 2

na14-linkopingsposten

http://glitzy.shapemeup.se/

http://wegard.shapemeup.se/2015/12/14/deo-na14/

Linköpings Tidningen skriver om oss sidan 38.

http://liveitloveit.shapemeup.se/2016/01/17/na14-naturlig-deo/

http://www.naturligtsnygg.se/ekonyheter-i-korthet-49/

 

Page 1 Copy 2  Test av deodoranter

4 av 5 i betyg, delad första plats.

test måbra

Om ni vet någon Tidning eller Bloggare som skulle vilja testa NA14 så kontakta oss [email protected]