Nöjda användare


kvinna3Maud:  För något år sedan kom jag i kontakt med Yocoairs produkter. Tveksam och blåst så många gånger tidigare, jag är doft-och kemikalieöverkänslig har SHR/MCS, gjorde jag lite egen research innan jag vågade testa. Jag kräver ren luft för att fungera och må bra. Idag finns alltid Yocoair-produkterna hemma. Första hänger direkt innanför ytterdörren. Endast fantasin begränsar användningsområde.

När jag fick möjlighet att testa nya deon, Na 14 var jag snabb. Kort, enkel och  lättläst innehållsförteckning, jo jag tackar. Adrenalin-svett, stress-svett luktar och det får jag när jag utsätts för parfymstank i vårt gemensamma luftrum. Hur ledsen har jag inte blivit när jag fått höra: Jag har bara deo och den måste jag ha. Direkt utestängd om jag inte vill tillåta någon att göra mig sjuk.

Jag testade några  dagar, litade inte till mitt omdöme, misstänksamheten gnagde. Då lät jag även dottern testa.
Vårt omdöme: Hur bra som helst båda två! Tänk om alla kunde byta ut de där hemska, stinkande parfymerna mot detta! Då skulle vi alla må så mycket bättre! Hoppas på tung marknadsföring på bästa TV-reklamtid. Fast samtidigt en bra vara säljer sig själv, så vi nöjda användare får sprida vår åsikt som maskrosfrö i vinden.

man3 Man 70 år: Innan jag började med Na14 så led jag av en olidlig lukt under armarna. Jag duschade självklart varje morgon men efter ca en halvtimma så kom lukten. Jag hade svårt att vistas med folk då jag skämdes över min lukt. Hade oftast jacka på mig då den hjälpte mig från att lukta illa. Efter att jag testat Na14 så kan jag vistas ibland människor. Na14 hjälpte mig med en gång. Jag dabbar mig på morgonen och är helt fri från lukten hela dagen. I dag så skulle jag inte klara mig utan denna produkt.
kvinna2Kvinna 25 år: Är parfymallergiker och har aldrig hittat någon bra produkt som jag kan ha mot typ armsvett mm. Fick chansen att testa Na14 under en tid och vart verkligen glad då produkten är över all förväntan. Jag som många med mig lider av att det inte finns någon produkt vi kan använda mot svettlukt förrän nu. Har som sagt använt Na14 i 5 veckor och har inte fått några som helst biverkningar eller problem. Kommer alltid att ha med mig Na14 i väskan eller ha den hemma. Känns  som min nya kärlek!!

Stefan: Innan jag började använda Na 14 så var jag en väldigt osäker och ensam person då jag inte ville umgås med andra människor. På grund av att jag svettades så mycket så var mitt självförtroende i botten. Jag var tvungen att byta kläder flera gånger om dagen på grund av att jag svettades så mycket. Ville varken jobba, träna eller träffa nya människor.

Efter att ha börjat använda Na 14 så har mitt liv ändras fullständigt. Min svett produktion minskade och jag slapp byta kläder från fyra gånger per dag till två gånger per dag. Till skillnad från många andra produkter som jag provat så märker man inte av att man använder den. Inga utslag eller klåda som jag fått tidigare. Jag mådde så mycket bättre, jag kände mig riktigt glad för första gången på väldigt länge. Mitt självförtroende ökade vilket ledde till att jag vågade umgås med vänner och kollegor igen.

Idag är jag som vilken annan man som helst. De kläder som jag sätter på mig på morgonen tar jag av mig på kvällen, det har aldrig hänt förut. Jag kan till och med klara mig en hel dag utan Na 14.

Jag kommer alltid att använda Na 14, den förändrade mitt liv. Denna produkt är helt unik.

Kvinna 30 år: Jag svettades oerhört mycket i mitt ansikte och andra delar av kroppen när jag tränade eller var ute och gick. Efter att ha prövat Na14 i en vecka så har lukten helt försvunnit och sprayar jag på mig Na14 innan jag aktiverar mig så är det en oerhörd skillnad. Är evigt tacksam att jag fick testa denna produkt.